Werk-gelukkig traject

Loopbaanbegeleiding in een hip jasje… een combinatie van individueel en in groep.

Werk-gelukkig!

Werkgeluk is een term die je meer en meer hoort vallen én terecht. Want werk-gelukkig zijn heeft immers recht op bestaan.

Verschillende mensen vinden dan ook de weg naar loopbaanbegeleiding om zo hun loopbaan onder de loep te nemen. Past mijn job wel bij wie ik ben? Kan ik mijn talenten wel voldoende aan de dag leggen en is er ruimte voor groei en autonomie?

Vaak schamen mensen zich wanneer het op hun job niet loopt en gaan ze de ‘schuld’ bij zichzelf zoeken. Doen ze wel hard genoeg hun best? Zijn ze niet te flauw, te lui of te zwak?

Vandaar de geboorte van dit unieke en buitengewone concept, dat er dus iets anders uitziet dan de klassieke loopbaanbegeleiding. Het wordt een combinatie van individuele begeleiding en in groep.

Het (al dan niet) delen van jouw vraagstuk en/of struggle binnen een groep, zorgt er in de eerste plaats voor dat je je niet alleen voelt, dat anderen gaan zich herkennen in jouw verhaal en andersom en dat je verschillende perspectieven aangereikt krijgt, zonder oordeel.

De warmte, verbinding en (h)erkenning die een groep je kan bieden, is zo waardevol… het is krachtig en inspirerend tegelijkertijd.

En vooral… van hart tot hart.

Wil je graag even aftoetsen of dit traject iets voor jou is? Maak hier dan een afspraak voor een telefonisch gesprek.

Concreet ziet dat er zo uit…

Een individueel traject loopbaanbegeleiding bestaat uit 7 uur.

Wanneer je in het werk-gelukkig traject stapt kan je niet alleen genieten van de kracht van een groep, maar krijg je ook 2,5 uur extra begeleiding cadeau.

Het eerste traject start op vrijdag 24/05/23.

  • Sessie 1 (start 24/05/23) = in groep (3u) waarvan er 1,5u van de eerste loopbaancheque wordt gebruikt. Tijdens deze sessie ga je je plekje zoeken binnen de groep en ga jij jouw loopbaanvraag concreet maken en delen met de groep. D.m.v. visualisaties en creatieve werkvormen ga je de definitie van werkgeluk persoonlijk maken. Waar wil jij naartoe?
  • Sessie 2, 3 & 4 = individueel (3 sessies van 1,5u). Tijdens deze sessies wordt er dieper ingegaan op jouw loopbaanvraag.
  • Sessie 5 (deze datum leggen we samen vast tijdens sessie 1) = in groep (2u) waarvan er 1u van de tweede loopbaancheque wordt gebruikt. Dit moment gaan we gebruiken als evaluatiemoment, jij deelt wat dit traject jou heeft gebracht en hoever je ondertussen staat in je proces.

Wil je graag deelnemen?

Check dan eerst even of je voldoet aan de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de loopbaancheques:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
  • Je hebt minimum zeven jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan.
  • Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

Wanneer je voldoet aan deze voorwaarden en het lijkt je interessant om deel te nemen, stuur me dan een mailtje (inez@buitengewoongroeien.be) en reserveer zo één van de zes plekjes. Wanneer je van mij een bevestiging hebt gekregen, kan je via deze link je eerste loopbaancheque aanvragen.

Cheque 1 = 4 uur (40 euro)

Cheque 2 = 3 uur (40 euro)

Dus dit ganse werk-gelukkig traject kost jou slechts 80 euro!

In samenwerking met…

Contact

Olmenstraat 5 – 2580 Putte

+32 479 62 81 20
inez@buitengewoongroeien.be

Nieuwsbrief

Gebouwd by CreativePanda | ©Buitengewoon Groeien

Algemene voorwaarden & privacybeleid