Tarot traject

Ben jij ook altijd benieuwd geweest naar wat de kaarten jou te vertellen hebben? Of is dat iets wat jou altijd wel getriggerd heeft?

Als coach en kaartlezer merk ik dat er tijdens een kaartlezing heel vaak dingen naar de oppervlakte komen, die lange tijd in je onderbewuste hebben gehuisd.

Ben jij op zoek naar antwoorden op bepaalde (levens)vragen of wil je meer te weten komen over andere thema’s, dan is dit traject misschien wel iets voor jou.

Daar een kaartlezing bepaalde processen in gang kan zetten, heb ik voor deze vorm gekozen, zodat we samen aan jouw groeiproces kunnen werken.

Wat mag ik verwachten?

✩ Persoonlijke reading aan de hand van een vraag die jij stelt of een algemene energetische reading. Je krijgt een uitgebreid & uitgeschreven verslag. Altijd handig, want zo vergeet je niks en kan je het nadien steeds blijven raadplegen.

✩ Coaching call van 30 min. om de reading te bespreken.

✩ Verdiepende oefeningen (via een werkboek) die je op eigen tempo kan maken om zo dieper in te gaan op je proces.

✩ Coaching call van 60 min.

✩ Set van 3 manifestatiestenen (speciaal voor jou uitgekozen).

Wanneer je dit traject hebt aangekocht, neem ik zo snel mogelijk contact met je op via mail om verdere afspraken te maken (welke reading wil je en het inplannen van de coaching calls).

 

Nu voor 169 euro i.p.v. 199 euro!