Leer surfen op de golven van jouw energie om vanuit jouw natuurlijke staat van zijn je plek in te nemen in de wereld.

 

Zit je vast in bepaalde patronen, heb je het gevoel het noorden even volledig kwijt te zijn, weet je niet meer wie je bent en welke weg je wil bewandelen, laat staan hoe hieraan te beginnen of zit je volledig vast in je emoties? Wil je je portie zelfvertrouwen en/of veerkracht een boost geven?

Don’t worry, je hoeft dit niet alleen te doen, want samen met jou ga ik graag op pad met  jouw hulpvraag voor ogen.

Ik zal naast je staan, samen met je meewandelen, je helpen stap voor stap dichter bij je doel te brengen en te genieten van die buitengewone reis, tot je klaar bent om alleen op ontdekking te gaan, om te groeien en die authentieke versie van jezelf te laten zien aan de wereld.

Uiteindelijk ben jij het die stappen zal zetten, die bepaalde (nieuwe) inzichten zal creëren en dus je eigen groeiproces zal doorleven om zo je eigen pad te vinden.

Als psychotherapeut werk ik integratief, wat wil zeggen dat ik steeds op zoek ga naar de benadering die het meest bij jou past.

De puzzel van jouw ‘zijn’ zullen we samen leggen aan de hand van je context. Jouw verleden heeft er mee voor gezorgd wie je nu bent, hoe je bepaalde zaken aanpakt en hoe je steeds weer in dezelfde patronen terechtkomt. Via nieuwe inzichten zullen de puzzelstukjes op zijn plaats vallen, waardoor jij in staat bent om patronen, belemmerende en negatieve overtuigingen te gaan doorprikken. Ook erkenning en begrip zullen mee de basis vormen naar herstel.

Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat er tussen jou en mij een veilig gevoel gecreëerd wordt, dat je je goed voelt bij mij, als coach en therapeut. Ik geloof er in dat deze vorm van verbinding een heel sterk effect kan hebben op het traject.

Your vision will become clear only when you can look into your own heart.
Who looks outside, dreams.
Who looks inside, awakes.

-Carl Young-

Praktisch

Bij een individueel traject wordt er steeds gestart met een intakegesprek om zo de hulpvraag heel duidelijk te formuleren en af te toetsen. Bij kinderen en jongeren t.e.m. 14 jaar doe ik dit steeds met (één van) de ouders, zonder dat het kind erbij is, om op die manier niet te veel druk te leggen op het kind.

Vanaf de leeftijd van 14 jaar kunnen de jongeren zelf kiezen of ze al dan niet aanwezig zijn bij dit gesprek.

Ook voor volwassenen vindt dit eerste gesprek plaats. Een intakegesprek bedraagt 60 euro en wordt gezien als een eerste kennismaking, duiding van het ‘probleem’ of de vraag en kan je van mij wat meer uitleg verwachten rond mijn manier van werken.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, zodat je nadien nog kan beslissen of je een traject wil opstarten of niet.

Na dit gesprek kan er gekozen worden voor een individuele begeleiding, waar er dieper wordt ingegaan op jouw hulpvraag. Deze sessies duren telkens 50 minuten aan een tarief van 60 euro.

Ik ben aangesloten bij de Belgische Vereniging voor Psychotherapie ABP-BVP en houder van ECP (Europees Certificaat Psychotherapie). Hierdoor is een gedeeltelijke terugbetaling van bepaalde mutualiteiten mogelijk.

Betalen kan cash of via mobiele app.

De begeleidingen gaan door in mijn praktijk te Putte, Olmenstraat 5.

Hieronder kan je meteen een afspraak maken voor een individuele sessie. Bij nieuwe aanmeldingen starten we steeds met een intakegesprek.

Buitengewoon groeien… meer dan buitengewoon. Samen op stap, samen denken over dingen om zo verder op weg te kunnen gaan.

Een warme aanrader om Inez toe te laten in je leven.

F.R.

Ik zat op een punt dat ik echt niet meer wist wat te doen. Ik was werkloos, onzeker en ongelukkig. Dankzij het luisterend oor en advies van Inez heb ik knopen kunnen doorhakken. Bedankt dat je de tijd nam en me de moed gaf om te springen. Ik heb een fijne job gevonden en mijn zelfvertrouwen komt stilaan terug.

Een aanrader voor iedereen!

S.H.

Jij plant onbewust zaadjes in mensen hun hoofd.

Dankjewel, dit is voor mij ook steeds een reminder om ook eens aan mezelf te denken.

J.V.