Ben jij benieuwd wat de kaarten jou te vertellen hebben?

Eerst en vooral wil ik al één groot misverstand rond het ‘kaartlezen’ de wereld uit helpen.

Kaartlezen is niet gelijk aan de toekomst te voorspellen. Helemaal niet. Ik kan de toekomst niet voorspellen en ik zou het ook niet willen. Zoals je ziet draag ik dan ook geen paars lang kleed en heb ik ook geen glazen bol.

 

Wat houdt een kaartlegging dan wel in?

Naargelang de vraag die jij aan de kaarten wil stellen, ga ik jouw energie screenen om van daaruit verder te gaan.

Het doel van een kaartlegging is dat je innerlijke processen op gang wil trekken door bepaalde zaken, die in je onderbewuste zitten, naar de oppervlakte te brengen.

Eigenlijk zitten alle antwoorden al in jou, maar zie je ze nog niet of wil je ze misschien nog niet zien. En dat is allemaal oké.

De kaarten zullen je helpen om die inzichten duidelijker in beeld te brengen, waardoor jij aan een mooi innerlijk proces kan beginnen.

Gretig gelezen hoor!

Het is er echt ‘boenk’ op. Wat je omschrijft, klopt echt. Dingen die ik wist en doorhad, maar ook dingen die nog niet helemaal duidelijk waren of door mezelf uitgesproken werden… amai zeg!

L.V.

Zit je met een (levens)vraag, waar je graag wat meer verduidelijking in wil?

Ben je benieuwd wat de kaarten jou te vertellen hebben?

 

Al wat jij moet doen is me een recente foto van jezelf bezorgen en ik ga met jouw vraag en de kaarten aan de slag?

Ik maak hier een geschreven verslag en bezorg het je binnen de afgesproken tijd. Daarna kan je het zelf eens rustig doorlezen en indien je wenst kunnen we het nadien samen nog even kort bespreken via chat, mail of videocall.

Prijs = 90 euro all in.