Heb jij nood aan individuele begeleiding?

Zit je vast in bepaalde patronen, heb je het gevoel het noorden even volledig kwijt te zijn, weet je niet meer wie je bent en welke weg je wil bewandelen, laat staan hoe hieraan te beginnen of zit je volledig vast in je emoties? Wil je je portie zelfvertrouwen en/of veerkracht een boost geven?

Don’t worry, je hoeft dit niet alleen te doen, want samen met jou ga ik graag op pad met  jouw hulpvraag voor ogen.

Ik zal naast je staan, samen met je meewandelen, je helpen stap voor stap dichter bij je doel te brengen en te genieten van die buitengewone reis, tot je klaar bent om alleen op ontdekking te gaan, om te groeien en die authentieke versie van jezelf te laten zien aan de wereld.

Uiteindelijk ben jij het die stappen zal zetten, die bepaalde (nieuwe) inzichten zal creëren en dus je eigen groeiproces zal doorleven om zo je eigen pad te vinden.

Als psychotherapeut (i.o.) werk ik integratief, wat wil zeggen dat ik steeds op zoek ga naar de benadering die het meest bij jou past.

Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat er tussen jou en mij een veilig gevoel gecreëerd wordt, dat je je goed voelt bij mij, als coach en therapeut. Ik geloof er in dat deze vorm van verbinding een heel sterk effect kan hebben op het traject.

Buitengewoon groeien… meer dan buitengewoon. Samen op stap, samen denken over dingen om zo verder op weg te kunnen gaan.

Een warme aanrader om Inez toe te laten in je leven.

F.R.

Ik zat op een punt dat ik echt niet meer wist wat te doen. Ik was werkloos, onzeker en ongelukkig. Dankzij het luisterend oor en advies van Inez heb ik knopen kunnen doorhakkken. Bedankt dat je de tijd nam en me de moed gaf om te springen. Ik heb een fijne job gevonden en mijn zelfvertrouwen komt stilaan terug.

Een aanrader voor iedereen!

S.H.

Jij plant onbewust zaadjes in mensen hun hoofd.

Dankjewel, dit is voor mij ook steeds een reminder om ook eens aan mezelf te denken.

J.V.

Praktisch:

Bij een individueel traject wordt er steeds gestart met een intakegesprek om zo de hulpvraag heel duidelijk te formuleren en af te toetsen. Bij kinderen en jongeren t.e.m. 14 jaar doe ik dit steeds met (één van) de ouders, zonder dat het kind erbij is, om op die manier niet te veel druk te leggen op het kind.

Vanaf de leeftijd van 14 jaar kunnen de jongeren zelf kiezen of ze al dan niet aanwezig zijn bij dit gesprek.

Ook voor volwassenen vindt dit eerste gesprek plaats. Een intakegesprek wordt gezien als een eerste kennismaking, duiding van het ‘probleem’ of de vraag en kunnen jullie van mij wat meer uitleg verwachten rond mijn manier van werken.

Een intakegesprek neemt maximum 1,5u in beslag en bedraagt 45 euro.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, zodat jullie nadien nog kunnen beslissen of jullie een traject willen opstarten of niet.

Na het intakegesprek kan er gekozen worden voor een individuele begeleiding, waar er dieper wordt ingegaan op jouw hulpvraag. Deze sessies duren telkens 1 uur aan een tarief van 55 euro per uur.

De begeleidingen gaan door in mijn praktijk te Putte of online via zoom.

 

Wil je graag wat meer info, contacteer me dan vrijblijvend met al je vragen, ik zal ze met veel plezier beantwoorden.

Of maak hieronder al meteen een afspraak…