Dit ben ik.

Mijn naam is Inez, geboren op 24 juni 1981 en een rasechte kreeft (lees als… ik hou van water en durf te vertrouwen op mijn intuïtie en buikgevoel). Ik ben een meisje, vrouw, dochter, vriendin, mama van 2 tieners en ooit een juf geweest. Mensen typeren me vaak als open, inspirerend, warm, goedlachs én ‘gewoon’ of is het eerder ‘buitengewoon’?
Authenticiteit is voor mij een heel belangrijke waarde en deze draag ik, zowel privé als professioneel, hoog in het vaandel.

Het leven is voor mij lang een ‘uitdaging’ geweest, ook al had ik had ik alles om gelukkig te zijn, maar hoe deed je dat precies… ‘jouw leven leiden’? Vaak overstelpte ik mezelf met existentiële vragen en woedde er een inwendige strijd tussen mijn hoofd en hart.

Het overlijden van mijn papa in 2017 was dan ook een kantelpunt in mijn leven… mijn hoofd en hart stonden op dat moment zo ver uit elkaar dat er geen strijd meer was… mijn hart besloot dat het leven te kort was om er niet iets buitengewoons van te maken.

Daar het ‘mens-zijn’ en het ‘existentiële’ mij altijd getriggerd hebben, besloot ik opnieuw te gaan studeren… eerst als kind- en jongerentherapeute en nadien als integratief psychotherapeute en dit is het werk dat ik in de wereld wil zetten… samen met jou.

Als coach en integratieve psychotherapeut (i.o.) vind ik het ontzettend belangrijk om me telkens bij te scholen door opleidingen te volgen of deel te nemen aan workshops en me in te lezen in verschillende thematieken. Op die manier kan ik het beste inspelen op jouw noden.

Het is steeds wikken en wegen, want het aanbod is eindeloos, toch probeer ik ook bij het maken van deze keuzes dicht bij mezelf te blijven.

Mijn opleidingen

– 1999-2001: Kleuterleidster

– 2017-2018: Integratieve kind- en jongerentherapie (Lieve Van Beeck)

– 2018: Talentenfluisteraar (Blij met mij Academie & Luk De Wulf)

– 2018: Basis rouw- en verlies (De Bleekweide – Lut Celie)

– 2018: In je kracht staan (De Bleekweide – Lut Celie)

– 2018-2022: Integratieve psychotherapie (AIHP)

– 2019: Basis ACT (Educatieve Academie)

– 2020: Loopbaanbegeleider (Dialogisch)

– 2021: Intuïtief coachen met impact – Transformational Presence (ShiftsHappen-gebaseerd op het werk van Alan Seale)