Wie ben ik?

Mijn naam is Inez Boexstaens, 39 jaar, mama van 2 stoere jongens, Mats en Sil en vrouw van een geweldige man, Bart. In 2002 ben ik afgestudeerd als kleuterjuf en heb ik nadien 14 jaar ervaring opgedaan in het onderwijs.

Huisje, tuintje, boompje… yep, alles wat ik me kon wensen, maar toch woedde er een grote onrust in mijn lijf, die ik moeilijk kon benoemen. Dat soort onrust waar anderen geen begrip voor hadden, want tenslotte had ik alles om gelukkig te zijn. Die onrust werd uiteindelijk een deel van mezelf, hoorde bij wie ik was, maar stiekem hoopte ik toen dat de dag dat ik 40 zou worden ( en oh boy, die staat al om de hoek te loeren), ik mij veel beter in mijn vel zou voelen dan de dag dat ik 30 werd. In 2017 kwam dan uiteindelijk het breekpunt in mijn leven, een breekpunt, dat een jaar later ook een keerpunt zou zijn. Een geluk bij een ongeluk zoals ze wel eens zeggen. In 2017 zag ik een groot deel van mijn leven als een kaartenhuisje in elkaar storten, mijn papa overleed en een maand later was ik ook mijn job in het onderwijs kwijt. Ik wist van geen hout pijlen te maken, maar besliste wel vrij snel dat dit een keerpunt in mijn leven zou zijn, dat dit de moment zou zijn om naar dat inwendige stemmetje te luisteren, genaamd ‘onrust’. En dat deed ik, met vallen en opstaan weliswaar. Ik ging opnieuw studeren voor kinder- en jongerentherapeut, talentencoach, verdiepte mij in zelfstudie boeken en was dag in dag uit bezig met mijn eigen groeiproces. Ondertussen ben ik ook aan de opleiding tot integratief psychotherapeut bezig en werk ik binnen mijn praktijk ook als loopbaanbegeleider.

Ik voel me krachtiger dan ooit! En ben ik helemaal klaar om mijn kennis en ervaringen door te geven, om samen met jullie op pad te gaan om op zoek te gaan naar de sprankels in jullie ogen, zowel klein als groot!
Het pad naar een ‘buitengewone’ reis, want zoals men wel eens zegt is de weg mooier dan de eindbestemming en ik kan dat zeker niet tegenspreken.

 

Mijn opleidingen

– Kleuterleidster

– Kinder- en jongerentherapie (Praktijkhuis Het geheel, Lieve Van Beeck)

– Basis rouw en verlies (De Bleekweide, Lut Celie)

– In je kracht staan (De Bleekweide, Lut Celie)

– Talentenfluisteraar (Blij met mij Academie & Luk Dewulf)

– ACT training (Educatieve Academie Berchem)

– Loopbaancoach (Loopbaancentrum Dialogisch)

– Psychotherapie i.o. (AIHP te Zoersel)