Ben je op zoek naar meer werkgeluk?

 

⋄ Zit je vast in je job, ben je ze beu of ben je ontevreden?

⋄ Weet je het allemaal niet zo goed meer?

⋄ Wil je op zoek naar de job die echt bij je past en aansluit bij je talenten, maar weet je niet waar te beginnen?

⋄ Wil je je grenzen beter kunnen aangeven en bewaken?

⋄ Wil je veerkrachtiger op de werkvloer staan?

⋄ Vind je het moeilijk om de balans tussen gezin en werk in evenwicht te houden?

⋄ Wil je de switch maken naar een zelfstandig (bij)beroep?

Of heb je nog 1001 andere vragen rond je loopbaan?

 

Goed nieuws, want loopbaanbegeleiding zal je helpen om de zoektocht aan te gaan naar dé job die helemaal bij je past, waar je je talenten ten volle kan inzetten en waar je energie van krijgt.

Loopbaanbegeleiding wil daarom niet altijd persé zeggen dat je op zoek moet naar een andere job, soms lukt het perfect om binnen hetzelfde bedrijf en/of instelling aan de slag te blijven, maar heb je nieuwe tools meegekregen of inzichten gecreëerd waar je op de werkvloer mee aan de slag kan.

Het gevoel dat uiteindelijk alle puzzelstukjes netjes in elkaar vallen en jij als authentiek individu die job kan uitoefenen die volledig op jouw lijf geschreven staat, daar draait het om!

Ik ben enorm blij dat ik bij jou loopbaanbegeleiding heb gevolgd. Je hebt me geholpen om mezelf te leren kennen. je bent een grote steun geweest om belangrijke en gedurfde stappen te ondernemen, die ik anders nooit had durven zetten. Hierdoor heb ik ontdekt wat echt belangrijk is in het leven, gelukkig zijn… en dit geluk ook terugvinden in mijn job.

E.A.

Loopbaancheques

Aangezien ik erkend loopbaanbegeleider ben bij VDAB en ben aangesloten bij loopbaancentrum Dialogisch, kan je gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB.

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar of 84 maanden heeft elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding  via de VDAB loopbaancheques. De investering voor deze loopbaancheques bedraagt €40,00 per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur. Voor 7 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering €80,00.

Wil je graag van start gaan?

🡒 Je kan een afspraak maken voor een kort telefonisch contactmoment van max. 15 min. voor wat meer info of als je bepaalde vragen hebt.

🡒 Wanneer je een traject wil starten, vraag dan hier je eerste loopbaancheque aan.

🡒 Wanneer je je loopbaancheque hebt aangekregen, kan je een afspraak maken voor een eerste gesprek van 1,5 uur.

🡒 Je kan de volgende afspraken natuurlijk ook altijd op voorhand inplannen.

Poster uitgegeven door www.vdab.be

In samenwerking met…