Omdat kaarten zoveel meer zeggen dan je denkt…

De kaarten zijn een weerspiegeling van je onderbewuste en vertellen je exact wat jij nodig hebt, ze willen je terug in verbinding brengen met je innerlijke wijsheid.

Eerst en vooral wil ik al één groot misverstand rond het ‘kaartlezen’ de wereld uit helpen, namelijk dat kaartlezen gelijk staat aan de toekomst voorspellen. Dat is dus helemaal niet het geval.

Een kaartlegging draait eerder om het screenen van jouw mannelijke en vrouwelijke energie, hoe ze in verbinding staan en hoe ze zich verhouden t.o.v. een bepaalde vraag of situatie.

Naargelang de vraag die jij aan de kaarten wil stellen, ga ik jouw energie screenen om van daaruit verder te gaan.

Het doel van een kaartlegging is dat je innerlijke processen op gang wil trekken door bepaalde zaken, die in je onderbewuste zitten, naar de oppervlakte te brengen.

Eigenlijk zitten alle antwoorden al in jou, maar zie je ze nog niet of wil je ze misschien nog niet zien. En dat is allemaal oké.

De kaarten zullen je helpen om die inzichten duidelijker in beeld te brengen, waardoor jij aan een mooi innerlijk proces kan beginnen.

 

✩ Zit je met een (levens)vraag, waar je graag wat meer verduidelijking in wil?

✩ Wil je je algemene energie laten screenen?

✩ Loop je ergens vast en wil je raad van de kaarten?

✩ Loopt er een bepaalde relatie wat moeilijker en wil je hier een beter inzicht in krijgen?

✩ Of ben je gewoon razend benieuwd wat de kaarten jou te vertellen hebben?

Wil jij opnieuw contact maken met je innerlijke stem én wijsheid?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden om de boodschap van de kaarten tot jou te laten komen…

December reading

Gedurende de maand december kan je een speciale reading boeken, waarbij ik de focus zal leggen op het nieuwe jaar en nieuwe kansen.

Zit je met een bepaalde vraag of thema waar jij wat meer duidelijkheid in wil krijgen, laat het mij zeker weten in de opmerkingen, dan kan daar de focus gelegd worden.

Of hou je het liever algemeen, dan start ik met jouw algemene energie en hoe die er momenteel uit ziet. Welke uitnodigingen en/of boodschappen vallen er op tafel en willen de kaarten je graag meegeven voor 2024? En welke actiepunten wil jij hieraan koppelen?

Concreet ziet dat er dus zo uit:

Ik doe voor jou een reading, jij krijgt van mij een document met foto’s van de kaarten en bijhorende uitleg. Dat maakt het voor jou makkelijk om alles nog eens te overlezen en te laten binnenkomen op je eigen tempo. Misschien zijn er zaken die je niet meteen kan thuisbrengen, maar die later duidelijk(er) worden. Vandaar dat het werken met een document wel een meerwaarde is.

Aangezien dit toch een intensieve en energetische bezigheid is, beperk ik het aantal tot 10 deelnemers. Ik probeer telkens, na een boeking, om binnen de 7 dagen jouw mailtje te versturen. Aanmelden kan t.e.m. 22 december.

Uiterlijk 29 december mag iedereen zijn persoonlijke reading in zijn mailbox verwachten. Ik werk in volgorde van aanmelding. Dus wie eerst een reading boekt, mag ook als eerst een mailtje verwachten.

Kostprijs = 66 euro

Wil jij je laten verrassen door de boodschap van de kaarten en zo meer gerichte(re) stappen kunnen zetten in 2024?

Kaartlegging

Tijdens een kaartlegging vertrekken we steeds vanuit jouw energie. Zit je met bepaalde vragen of is er een thema in je leven dat momenteel erg overheersend is en heb je geen idee hoe je hiermee moet omgaan?

De kaarten helpen je graag om inzichten te krijgen bij deze vraagstukken.

Ze vormen een spiegel van je ziel, dus dat wil zeggen dat de antwoorden vaak al diep in jou verscholen zitten, maar dat je ze niet kan of wil zien.

Een kaartlegging gebeurt steeds in een warm en veilig kader en is absoluut niet iets waar je bang voor moet hebben.

Kijk meteen in mijn agenda voor vrije plekjes. Een kaartlegging duurt 50 min. en komt op 60 euro en kan zowel in mijn praktijk als online doorgaan.