De Warmste Week focust dit jaar op een thema: ‘Kunnen zijn wie je bent’, want dat verdient toch iedereen. Vind je niet?

Meteen wist ik dat ik hier mijn steentje graag aan zou willen bijdragen.

Dit jaar gaat het ingezamelde geld integraal naar het DWW fonds, wat in 2022 zal gebruikt worden voor verschillende projecten rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’.

 

Kunnen en mogen zijn wie je bent, is als je het mij vraagt hetzelfde als ‘recht op bestaan’ in je puurste vorm. Helaas, is het niet altijd zo makkelijk en zie ik wekelijks mensen strijden, zich in allerlei bochten wringen om toch maar in de juiste richting of pas te lopen, omdat ze zich niet aanvaard voelen.

1 op de 5 Vlamingen kan zichzelf niet zijn, door hoe ze eruit zien, wie ze graag zien, omdat ze minder kansen krijgen in het leven of omdat ze mentaal of fysiek wat moeilijker hebben.

Een hoog cijfers als je het mij vraagt en telkens wanneer ik zulke verhalen hoor of lees, draaien mijn darmen in een knoop en bloedt mijn hart.

Het is voor mij dan ook een evidentie om hierin mijn steentje bij te dragen en samen met jou stil te staan bij wie je bent en hoe je jezelf aan de wereld kan laten zien, zoals je bent! Het leven lijkt één groot toneelspel, maar laten we daar maar mee stoppen! De maskers moeten niet langer gedragen worden, tijd om jezelf te laten zien zoals je echt bent én nog belangrijker… tijd om iedereen te aanvaarden zoals hij/zij is zonder oordeel.

Hoeveel mooier zou de wereld eruit zien?🔥

Ik wil graag mijn steentje bijdragen door een webinar te geven rond ‘Zijn wie je bent’!

Tijdens het webinar van 60 min. zal ik een stukje psycho-educatie geven en daarnaast ook allerlei tips delen hoe je je plek mag innemen in de wereld in de puurste vorm van jezelf. Want je bent goed zoals je bent!

Deelnemen kost 10 euro, die volledig doorgestort zullen worden aan het DWW fonds en de daaraan gekoppelde projecten.

En zo kunnen we er samen voor zorgen dat meer mensen ondersteund zullen worden in hun groeiproces naar het kunnen zijn wie ze zijn, want ja dat verdient iedereen!

Kan je er live niet bij zijn, geen nood… je kan het webinar uitgesteld kijken tot 7 dagen later.